tiistai 4. elokuuta 2015

4. vuorokausi

Heräsin mielestäni liiankin myöhään, oli nimittäin lauantaiaamu ja viikonlopun pirskeet jo osittain ohitse. Mutta se riippumatto ja lämmin yö...
Ei se aamu kuitenkaan vielä kovin pitkällä ollut, Absi vielä kiinni, joten vaille kuusi tai viisi.
Niinpä kierros puistoissa ja rantamailla tuotti jo mukavan sadon.

Ja sitä satoa olikin monipuolisesti. Löytyi reppukin ja sen sisällä avattu ja avaamaton tupakka-aski. Itse kun en polta, niin nekin voi ehkä jossain vaiheessa rahaksi muuttaa / vaihtaa.
Nyt minulla oli sivistynyt kantolaite, muovipusseissahan tähän asti olin kaiken " omaisuuteni" mukanani kuljettanut.

Muutamasta rypypaikasta oli lähtö tullut äkkiä, koska kolme avaamatonta kaljapurkkiakin oli tantereelle jäänyt. Puiston penkillä vielä karkkeja pussissa ja puolillaan oleva sipsipussi. Edes varikset eivät olleet kerenneet paikalle ennen minua. Grillillä olisi ollut ranskiksia ja jokunen pihvikin, mutta jätin ne sinne, keli oli niin lämmin, että ehkä jo pilaantuneita olivat.



Päivällä alkoi tuulla pohjoisesta, keli kylmeni selvästi aika nopeaan. Rannat tyhjenivät ihmisistä, eikä terasseillakaan liiemmin tungosta näkynyt.

Päivän ostoksina oli pari halpis pitsaa, 4 kpl lihapiirakoita, jugurttia puolisen litraa - 50 %  ja kahvit. Join pois ne kaljatkin ja söin tietysti sipsit ja karkit. Olo kylläinen.  Lisäksi aamuksi varasin pussillisen pähkinä-hedelmämysliä. Kaikki yhteensä  7:15€. Mutta hankkeissa olin kokoon saanut 9:45€. Hieman se oli pettymys, sillä liian pitkien aamu-unien takia paras hankeaika meni sivu suun. Olihan niitä muitakin pullonkerääjiä näillä kulmilla.



Vielä eivät rahat makuupussiin riittäneet, joten ilman sitä olisi seuraavakin yö vietettävä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti